Maldivet thyejnë rekord, mbi 100 mijë turistë deri në mes të shkurtit!

Written by on 22/02/2021

Maldivet kanë regjistruar mbi 100.000 mbërritje turistike në 2020, përgjatë muajit kur nisi edhe shpërndarja e vaksinave në vend. Përsa i takon 2021, deri më 17 shkurt vendi priti gjithsej 147.744 turistë. Aktualisht, tregu kryesor i burimeve për mbërritjet turistike është Rusia, e ndjekur nga India. Tregjet e tjera kryesore përfshijnë Francën, Gjermaninë, Kazakistanin, Rumaninë, Ukrainën, Emiratet e Bashkuara Arabe, Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara.

Image result for maldive

Presidenti Ibrahim Solih shpjegoi se qeveria synon të sigurojë vaksinina falas COVID-19 për të gjithë qytetarët dhe banorët e Maldiveve në muajt e ardhshëm./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist