Brigjet detare në Marok mbeten pa rërë

Written by on 18/06/2019

 

 

Brigjet detare në Marok po rrezikohen çdo ditë e më shumë nga “rrëmbyesit”e rërës. Kombet e Bashkuara kanë publikuar një raport për mjedisin ku fajësojnë rrëmbyesit e rërës për shfrytëzimin jashtë çdo lloj kapaciteti. Ekosistemi është zhytur në kaosi dhe sipas këtij ritmi duket se brigjet e Marokut do të shndërrohen në brigje me gurë.


Current track

Title

Artist

Background