Zhytësit thyejnë rekordin Guiness!

Written by on 17/06/2019

 

 

Më shumë se 600 zhytës kanë thyer rekordin Guiness duke pastruar oqeanin nga plehrat. Gjyqtari i Guiness ka bërë një udhëtim të rallë nga New York , për të numëruar zyrtarisht zhytësit. Zhytësit kanë bërë pastrim të plotë, dhe sipas gjyqtarit kjo nismë do të shërbejë për të ndërgjegjësuar pjesëmarrësit për të mbajtur pastër ujërat pranë shtëpive të tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist