Nisma e re antistres në New York!

Written by on 15/06/2019

 

 

New York-u ka zbuluar një mënyrë të re për të shkarkuar stresin. Punching Bag, ose thasët e boksit janë pozicionuar në shtyllat e dritave apo semaforëve. Nisma e re amerikane po korr sukses të jashtëzakonshëm dhe pritet të shtrihet edhe në qytetet e tjera. Ideatorët e projektit janë shprehur se thasët janë mjet i shëndetshëm për të shkarkuar stresin e problemet personale apo kolektive në një kontekst publik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist