Vermoshi, së shpejti me qendrën e tij të turizmit!

Written by on 08/05/2019

Shumë shpejt pritet që Vermoshi të ketë qendrën e tij të turizmit , si dhe do t’i nënshtrohet  një rikualifikimi urban. Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka zgjedhur kompaninë fituese e cila në harkun kohor të 10 muajve do të bëjë ndërhyrje të rëndësishme në këtë zonë. Punimet konsistojnë në :mbrojtjen e lumit, mbulimin me pllakë dekorative prej guri, sistem ventilimi për çatitë dhe çdo elemet tjetër që do ta bëjë Vermoshin zonë plotësisht të rehabilituar. Kompania që ka fituar tenderin , do ta ofrojë shërbimin për 141 milion lekë, ndërkohë që në proçedurë kanë marrë pjesë në total, katër kompani.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist