Vendi nordik që po ia “vështirëson jetën” udhëtarëve!

Written by on 19/02/2021

Të gjithë personat që dëshirojnë të udhëtojnë në Islandë nga dita e sotme do të jenë të detyruar të paraqesin një rezultat negativ të testit PCR, jo më të vjetër se 72 orë, para se të hipin në bord. Sipas njoftimit të qeverisë së Islandës, masa e fundit i shtohet procesit të shqyrtimit të dyfishtë, i cili kërkon që të gjithë udhëtarët të paraqesin një provë PCR kur hyjnë në vend, qëndrimin e detyrueshëm 5-ditor në karantinë dhe më pas një provë të dytë PCR.

Image result for icland

Personat që provojnë se janë të vaksinuar përjashtohen nga kushti i testit dhe karantinës./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist