Vendet me te lumtura ne bote!

Written by on 07/06/2018

Nje kerkim i shkencetareve spanjolle tregon per vendet me te lumtura ne Europe. Ne krye te indeksit jane shtetet skandinave, ku vendin e pare e ndajne Islanda dhe Suedia. Te dhenat mbi zhvillimin e vendit, lirine, solidaritetin, drejtesine dhe paqen, jane masat per renditjen dhe punen e cila i ben njerezit me te lumtur. Pas Islandes dhe Suedise, ne listen e vendeve me te lumtura ne Europe pasojne Austria, Britania e Madhe, Franca, Spanja, Republika Çeke, Qiproja, Sllovenia, Kroacia, Lituania, Letonia dhe Portugalia. Ekspertet shpresojne se duke analizuar vendet e tilla mund te zhvillojne strategjite per vendet e tyre per te permiresuar per lumturine e njerezve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist