Vendet e Ballkanit Perëndimor të gatshme për të ndihmuar Shqipërinë!

Written by on 27/11/2019

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, nisur nga gjendja e jashtëzakonshme , i ka bërë apel për ndihmë homologëve nga ballkani Perëndimor.Pesë dhoma të Ballkanit Perëndimor, janë Oda Ekonomike e Kosovës, Dhoma e Tregtisë së Serbisë,Dhoma e Tregtisë së Maqedonisë, Dhoma e Tregtisë së Malit të Zi si dhe Dhoma e Tregtisë së Bosnjë Hercegovinë. Po ashtu në një njoftim për shtyp, Dhoma e Tregtisë gjermano-serbe kanë shprehur ngushëllime të thella për fqinjët shqiptarë për tragjedinë e tërmetit.


Current track

Title

Artist

Background