Vaksinimi i jep industrisë së udhëtimeve optimizëm. Tarifat e fluturimeve rriten me 35%

Written by on 20/03/2021

Vaksinimi COVID-19 po bëhet një biletë për të udhëtuar, ndërsa klientët kërkojnë mundësi për pushimet verore. Të dhënat online e agjensive të udhëtimit tregojnë se edhe udhëtimet e biznesit janë rritur. Megjithë ringjalljen e rasteve pozitive të Covid-19, vaksinat e ndryshme ushqejnë shpresën se udhëtimet verore do të rikthehen sërish këtë vit.

Air travel down 60 per cent, as airline industry losses top $370 billion:  ICAO | | UN News

Për shumë prej agjensive, rezervimet për udhëtimet turistike janë tashmë në 70 përqind të niveleve para-COVID-19. Më të kërkuarat janë safaret e elefantëve dhe deveve, destinacionet ndërkombëtare dhe pelegrinazhet./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background