Agjensitë e udhëtimit vendosin ‘pushime vaksinash’ për gjermanët e dëshpëruar

Written by on 20/03/2021

Gjermania ende mbetet prapa kolegëve të saj kur bëhet fjalë për vaksinimin e popullsisë së saj kundër COVID-19. Për këtë arsye skema e vaksinimit për turizëm ka mbërritur  edhe në Gjermani. Transportimi i gjermanëve jashtë vendit për t’u vaksinuar do të kishte përfitim të dyfishtë: Nga njëra anë lehtësimin e sistemit gjerman shëndetësor dhe nga ana tjetër stimulimin e ekonomisë së destinacioneve përkatëse.

Vietnam is a favored destination of German tourists

Një tendencë e tillë priret të qartësohet më shumë, varësisht rrugëtimit të procesit të vaksinimit deri në muajt e para sezonit veror./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist