Udhëtarët mund ta vizitojnë këtë ishull përrallor, por vetëm nëse janë vaksinuar!

Written by on 21/01/2021

Udhëtarët ndërkombëtarë të cilët janë vaksinuar kundër COVID-19 tani lejohen të vizitojnë Seychelles pa pasur nevojë për karantinë. Vendi prej 115 ishujsh në Oqeanin Indian do të mirëpresë udhëtarët që ofrojnë një certifikatë vaksinimi dhe provë të një testi negativ PCR të marrë brenda 72 orëve . Vizitorët që nuk janë vaksinuar nuk janë ende në gjendje të hyjnë dhe ky rregull do të qëndrojë në fuqi deri në mes të marsit kur pritet të vaksinohen pak më pak se tre të katërtat e popullsisë vendase. Rihapja e Seychelles është e rëndësishme për vendin ishullor pasi udhëtimet dhe turizmi kontribuojnë rreth 65% të Prodhimit të Brendshëm Bruto të tij.


Current track

Title

Artist