Turizmi , në prill hynë 410 mijë persona në Shqipëri!

Written by on 04/05/2019

 

 

Numri i shtetasve të huaj që e kanë vizituar Shqipërinë gjatë prillit është rritur me 17% krahasuar me një vit më parë. Shifrat zyrtare të pikës së kalimit kufitar tregojnë se në vendin tonë janë futur 410 mijë shtetas të huaj , gati sa dyfishi i muajit mars. Sipas INSTAT, qëllimi u vizitës ka qenë kryesisht për pushime. Kjo tregon se turizmi po i rrit njëkohësisht kapacitetet dhe ofertën. Nga viti në vit sektori i turizmit po jep një kontribut të rëndësishëm në ekonominë e vendit.

Shqiperia

Shqiperia


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist