Turizmi në muajin maj, rritje modeste

Written by on 26/06/2019

 

 

Instat ka raportuar se muaji maj ka sjellë një ngadalësim të turizmit hyrës të shtetasve të huaj në Shqipëri. Numri i ulët i vizitorëve nga vendet fqinje por edhe vendet e tjera europiane, sipas operatorëve turistikë ka ardhur si pasojë e tensioneve politike . Ecuria më e dobët sipas të dhënave vjen nga vendet fqinje si Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi. Nga ana tjetër turizmi dalës i shtetasve shqiptarë ka pësuar rritje edhe në muajin maj të këtij viti. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist