Turistet europiane orientohen serish drejt Turqise!

Written by on 13/02/2019

Turistet europiane jane serish te orientuar drejt Turqise. Njoftimin e beri Kryetari i Bordit Drejtues te Shoqates se Agjencive te Udhetimeve ne Turqi. Ai tha se per te terhequr turistet e huaj duhet rritur numri i destinacioneve dhe zgjatur sezoni. Objektivi i autoriteteve te turizmit ne Turqi per 2019 eshte 40 miliarde dollare te ardhura dhe 50 milione turiste. Turistet nga Europa ne krahasim me vitet e meprashme jane rritur me 60% duke perbere nje prej portencialeve me te fuqishme per vendin. Per te lehtesuar akoma me tej rritjen e fluksit te vizitoreve europiane ne Turqi, ministri i jashtem turk ka premtuar me shume procedura lehtesuese per vizat turistike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist