Turistet e huaj zbulojne destinacionet natyrore ne Shqiperi

Written by on 19/07/2018

Turistet e huaj zbulojne destinacionet natyrore ne Shqiperi

Rritet interesi i turisteve te huaj per atraksionet tona natyrore. Sot nje grup turistesh spanjolle, vizituan piken turistike te Byshekut prane qytetit te Elbasani.Pasi vizituan qytetin dhe vendet e tij historike me ne qender kalane mesjetare, objektet kulturore dhe ato te kultit, udhetuan per ne Byshek te shoqeruar nga te rinjte e “Smil Albania”. Nderkohe se fundmi nje delegacion i BE vizitoi Parkun Kombetar te Divjakes ku u priten ne Qendren e vizitoreve dhe u njohen nepermjet fotografive e fletepalosjeve me floren dhe faunen e veçante te ketij parku natyrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist