Nga qershori mbi 256 mije hyrje nepermjet Rinasit

Written by on 19/07/2018

Nga qershori mbi 256 mije hyrje nepermjet Rinasit

 

Policia Kufitare e Rinasit vijon shperndarjen e fletepalosjeve te prodhuara enkas per turistet e huaj si dhe per pushuesit shqiptare qe jetojne jashte vendit dhe vijne per pushime ne Shqiperi.Mijera fletepalosje qe prej fillimit te muajit Qershor e ne vijim jane shperndare e po vijojne te shperndahen nga efektivat e Policise Kufitare ne Rinas. Drejtoresha e Drejtorise Vendore per Kufirin dhe Migracionin Tirane e pranishme ne Rinas ka theksuar se kete sezon ka nje fluks shume me te shtuar se vitin e kaluar, ku numri  ditor arrin deri ne 13 mije shtetas, dhe per kete Policia Kufitare ka marre nje sere masash. Prej muajit Qershor dhe deri sot kane hyre ne territorin e Republikes se Shqiperise nepermjet aeroportit te Rinasit rreth 256 mije shtetas shqiptare dhe te huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist