Turistët e huaj të dashuruar me Vlorën!

Written by on 08/06/2019

Turistët e huaj kanë mbërritur në bregdetin e Vlorës pas rritjes së temperaturave. Turistët janë shprehur entuzistë dhe me dëshirën për tu kthyer sërish në qytetet. Pasi e kanë vizituar vijën bregdetare , ata kanë thënë se do të rikthehen por edhe do tiu rekomandojnë miqve të tyre. Ushqimi, njerëzit dhe hedhjezt me parashutë janë sipas tyre arsye për ta vizituar qytetin bregdetar.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist