TripAdvisor nxjerr listën, këto janë destinacionet që turistët mezi presin t’i vizitojnë këtë vit!

Written by on 27/01/2021

Kufijtë e mbyllur, karantina, testet dhe kontrollet e shumta në aeroporte, dekurajuan ndjeshëm numrin e fluturimeve. Gjithsesi kjo nuk e pa penguar TripAdvisor të rendisë destinacionet më të preferuara nga ana e turistëve për t’u vizituar këtë vit. Ato ndahen në 3 kategori: Destinacionet më të preferuara ku përfshihen Ishujt Karaibe, Florida dhe Brazili. Në destinacionet më trend bie në sy Meksika, Franca dhe Katari. Përsa i takon destinacioneve më të populluara edhe për këtë vit preferohet Bali, Londra dhe Dubai.

.


Current track

Title

Artist