Transporti i se ardhmes….me drone!

Written by on 24/04/2018

Transporti i se ardhmes….me drone!

Nje shoqeri dronesh per pasagjere konfirmon se e ka gjetur zgjidhjen ne lidhje me trafikun qe sa vjen e behet me i renduar.Shoqeria Autonomous Flight ka objektiv te saj Y6S-n, nje pajisje elektrike dy vendeshe e cila do te testohet ne Londer ne fund te ketij viti.Te afte per te arritur nje shpejtesi prej 110km/h, ne nje lartesi prej 450 metrash, droni i ri do te jete ne gjende te transportoje pasegjere dhe do te kushtoje 22.550 euro.Mjeti i ri i transportit mund te perdoret edhe per transport publik ne Londer, duke derguar ne destinacion kembesoret per me pak se 15 minuta dhe bileta do te kushtoje “vetem” 28 euro.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist