Tradita e karnavaleve I jep ngjyrë dhe jetë pedonales në Berat

Written by on 18/09/2021

Tradita e karnavaleve e mbushi Beratin mbrëmjen e djeshme me ngjyra e atmosferë festive, ndërsa nxënës të shkollave 9-vjeçare por edhe fëmijë të kopshteve rikthyen paradën e karnavaleve, të cilët nën maskat e personazheve më të dashura dhuruan një shfaqje të vërtetë që zgjati për disa orë në pedonalen e qytetit.

Nën rolin e personazheve të botës së tyre ata ofruan pjesë të ndryshme artistike, duke përcjellë mesazhe për bashkëmoshatarët dhe të rriturit.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background