Tirana cdo ditë e më e shtrenjtë

Written by on 24/04/2019

 

 

Kostot e jetesës në kryeqytet janë rritur në 2019-n në raport me vendet e tjera të rajonit. Jetesa në Tiranë tashmë është po aq e shtrenjtë sa në Beograd dhe pak më e lirë në raport me Podgoricën. Të dhënat janë marrë nga portali Expatistan.com, i cili krahason kostot e jetesës midis qyteteve të ndryshme për individët që lëvizin për arsye punësimi në shtete të tjera. Për të përcaktuar kostot e jetesës, portali i ka kategorizuar në 5 grupe: ushqim, strehim, veshje, transport, kujdes personal dhe argëtim.  Për vitin 2019, Podgorica mbetet qyteti më i shtrenjtë i rajonit. Nderkohe Prishtina vijon të mbetet vendi më i lirë i Ballkanit Perëndimor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist