“The Washington Post” artikull promovues per Shqiperine turistike!

Written by on 14/01/2019

“The Washington Post” artikull promovues per Shqiperine
turistike
Vendi yne vleresohet e rekomandohet si vendi i traditave antike,
plazheve te bukura dhe te lira mesdhetare, kultures e historise nga “The
Washington Post” ne nje artikull kushtuar Shqiperise. Mes magjise se
vendit bregdetar dhe lashtesise, “The Washington Post” nenvizon fort
mikpritjen qe ka mbetur e pandryshuar nga kohet. Media prestigjoze
thekson faktin qe sektori turistik po merr nje hov te rendesishem
zhvillimi fale elemtenteve si natyra dhe tradita ne Shqiperi.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist