Test covid kushdo që udhëton në Britani, përveç këtyre 3 kategorive!

Written by on 08/01/2021

Qeveria britanike ka marrë vendimin që të gjithë udhëtarët drejt britanisë do duhet të bëjnë një test Covid para nisjes. Testi duhet të jetë kryer 72 orë para udhëtimit, ndërsa ky vendim nuk do të zbatohet nga Irlanda, por nga Skocia. Kategoria që do të përbëjë përjashtim janë fëmijët nën moshën 11 vjeç, shoferët e kamionëve dhe ekuipazhi i fluturimit. Kjo kërkesë për testin vjen krahas 10 ditëve të vetë-izolimit pas mbërritjes së pasagjerëve nga shumica dërrmuese e vendeve.


Current track

Title

Artist