E pazakontë në Filipine/Krijohet restoranti i parë brenda sferave të tejdukshme

Written by on 08/01/2021

   Restorant brenda sferave të mëdha e të tejdukshme, kjo është zgjidhja e pazakontë që ka bërë një sipërmarrje në kryeqytetin e Filipineve, Manila. Sipas tyre, kjo ide respekton distancën sociale mes njereve dhe përhapjen e mundshme të infeksionit Covid-19. Sferat e tejdukshme dezinfektohen rregullisht nga punonjësit dhe kjo ka bërë që një numër i madh njerëzish ta frekuentojnë këtë restorant të veçantë.


Current track

Title

Artist