Tatimet nisin kontrollet, 2100 subjekte turistike klasifikohen me risk

Written by on 16/06/2018

2100 subjekte qe ushtrojne veprimtari ne zonat turistike jane klasifikuar me risk. Sipas Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve, subjektet jane informuar nga Qendra e Thirrjeve ne kuader te planit te masave qe po zbatohet per sezonin turistik.Shitja e mallit me fature tatimore, deklarimi i punonjesve, deklarimi i pagesave ne kohe per te shmangur penalizmin, deklarimi i vleres reale te xhiros si dhe detyrimi per te kryer pagesen ishin edhe çeshtje kryesore mbi te cilat u informuan subjektet turistike.Nderkohe, administrata tatimore ben me dije se çdo subjekti i eshte derguar nje e-mail i personalizuar ne menyre qe te njihet me te drejtat dhe detyrimet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist