Se shpejti do te ndertohet rruga e re drejt Lures

Written by on 16/06/2018

Kryeministri deklaroi se fundmi se qeveria do te investoje per ndertimin e rruges qe te çon ne Lure. Ai e deklaroi kete gjate takimit me banoret e kesaj zone ne prezantimin e projektit per zhvillimin e Lures. Infastruktura, masat per mbrojtjen e pyjeve dhe zhvillimi i agroturizmit jane projektet kryesore qe do te ndermerren per zhvillimin turistik te Lures.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist