Tajlanda gjoba deri ne 1000 euro per ata qe pine duhan ne plazhe!

Written by on 20/12/2018

Tajlanda perforcon masat per ruajtjen e pasurive natyrore te vendit, sidomos disa plazheve qe po preken nga turizmi masiv. Si pjese e projektit per zhvillimin e qendrueshem te turizmit  autoritetet tajlandeze kane njoftuar se fundmi gjoba deri ne 1000 euro per ata qe pine duhan ne ambjentet e plazheve. Gjithashtu eshte njoftuar qellimi per reduktimin e perdorimit te plastikes ne keto zona si dhe vendosja e nje takse ambjentale perkrah vleres se vizes turistike per turistet e huaj. Masa e fundit pritet te miratohet deri me 15 janar 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist