google

  Google eshte duke mbyllur pjesen me te madhe te rrjetit te tij social, Google+, pasi te dhenat e perdoruesit jane lene te ekspozuara.Gjithashtu gjigandi i kerkiomit nuk funksionin.Kjo per shkak te nje virusi  ne softuerin, qe nenkupton se informacione te cilat njerezit besonin se ishin private, jane ekspozuar ndaj paleve te treta.Google tha se […]

  Gjigandet e medias socaile perfshire “Facebook” dhe “Google” nenshkruan nje kod sjelljeje vullnetar per te bllokuar “fake news” ne internet. Komisioni Europian po perpiqet te godase fushatat ne internet te dezinformimit dhe perpjekjeve nga palet e treta, si Rusia, qe te influencojne votuesit ne kuader te zgjedhjeve europiane qe do te zhvillohen vitin e […]

  Edhe kete vit pjesemarrja ka qene e jashtezakonshme ne festivalin “Burning Man” (Njeriu qe digjet) ne shkretetiren e Black Rock ne Nevada, duke mbledhur mbi 70 mije vizitore. Per nje jave nga 26 Gushti deri me 3 Shtator, shkretetira kthehet ne nje qytet, i cili pas perfundimit zhduket pa lene asnje gjurme. Bileta per […]

  Google ka lançuar opsionin e ri, Travel Trends, i cili u mundeson perdoruesve te krahasojne ndryshimet e çmimeve ne periudha te ndryshme dhe te gjejne çmimet me te lira per bileta avioni apo per rezervime ne hotele. Aktualisht opsioni eshte ne dispozicion vetem ne gjuhen angleze dhe eshte perqendruar kryesisht ne tre momentet kryesore […]

Google , krijon ambiente clodhese per punonjesit Gjiganti i teknologjise, Google mendon vazhdimisht per t’u krijuar ambiente sa me komode dhe çlodhese punonjesve te tyre. Kjo duket qarte edhe ne projektin qe eshte duke perfunduar ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, ku gjithçka eshte vertete fantastike.Megjithate, nuk mbeten pas as ambientet e Google, ne Gjermani, […]


Current track

Title

Artist