Google prezanton Travel Trends, ne ndihme te turisteve!

Written by on 03/09/2018

 

Google ka lançuar opsionin e ri, Travel Trends, i cili u mundeson perdoruesve te krahasojne ndryshimet e çmimeve ne periudha te ndryshme dhe te gjejne çmimet me te lira per bileta avioni apo per rezervime ne hotele. Aktualisht opsioni eshte ne dispozicion vetem ne gjuhen angleze dhe eshte perqendruar kryesisht ne tre momentet kryesore te vitit: Falenderimet, Krishtlindjet dhe Diten e Vitit te Ri.Numri i qyteteve te perfshira per pjesen e biletave te fluturimeve eshte i kufizuar per momentin. Sa i takon seksionit te hoteleve, permes ketij opsioni evidentohen hotelet e disponueshme me zbritje maksimale.Kjo i lejon perdoruesit te ‘lundrojne’ ne lokacione te veçanta dhe motori i kerkimit do t’u ofroje nje sere variacionesh me ofertat me te mira. Qe prej shkurtit te ketij vitit, Google gjithashtu ka bere te mundur qe njerezit te rezervojne hotelin direkt nga faqja e kerkimit te motorit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist