Suedia drejt normalizimit, heq të gjitha masat ndaj Covid-19

Written by on 15/10/2021

Nga 1 nëntori, Suedia heq detyrimin e testimit ndaj koronavirusit për të gjithë personat e vaksinuar plotësisht, për personat që kanë kaluar kohët e fundit COVID-19 dhe fëmijët deri në moshën gjashtë vjeç. Në rast simptomash,suedezët thjesht duhet të qëndrojnë në shtëpi derisa të shërohen.

Ky vendim është pasojë e përmirësimit të situatës epidemiologjike në Suedi, e cila ka mbajtur një shkallë të ulët të infeksionit dhe vdekshmërisë nga COVID-19. Aktualisht certifikatat e vaksinimit  në Suedi përdoren vetëm për udhëtimet jashtë vendit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist