Studimi i hoteleve: Lisbona, kryeqyteti më i pastër i Evropës!

Written by on 26/01/2021

Lisbona renditet në vend të parë si kryeqyteti më i pastër evropian me një mesatare prej 4.79 yjesh. Ky vlerësim vjen pas analizimit të yjeve në Airbnb, Booking dhe Trip Advisor. Në vend të dytë, votuar nga vetë pushuesit rezulton Praga. Kryeqyteti mesjetar i Republikës Çeke shënoi një mesatare prej 4.74 yjesh në total, duke marrë vlerësimin më të lartë të pastërtisë. Me po të njëjtat pikë renditet edhe Zagrebi. Në vend të tretë rezulton të jetë Kopenhagen. Higjiena, shërbimi dhe akomodimi ishin 3 elementët kryesorë që përcaktuan këtë renditje.


Current track

Title

Artist