Historike! Në qershor nisin fluturimet Athinë-New York

Written by on 26/01/2021

Duke filluar nga 3 qershori, American Airlines do të nisë shërbimin e ri për sezonin veror 2021 nga Athina në Greqi për në New York. Kjo rrugë e re shënon një moment historik të rëndësishëm si pjesë e aleancës së re strategjike midis JetBlue dhe American Airlines Group. Kjo aleancë do të jetë integrale për të dy transportuesit pasi ato rindërtojnë operacionet në mes të pandemisë COVID-19. Biletat e fluturimeve do të jenë në dispozicion për blerje nga fundi i janarit. “Ne po presim me padurim të fillojmë itinerarin tonë të ri midis Nju Jorkut dhe Athinës, i cili do të ofrojë lidhje të zgjeruara midis këtyre dy qyteteve të mëdha”, tha Tom Lattig, Zëvendës President i American Airlines.


Current track

Title

Artist