Stambolli, më i preferuari nga turistët ndërkombëtarë këto kohë!

Written by on 27/05/2021

Stambolli ishte destinacioni kryesor turistik i Turqisë në prill, duke tërhequr 53.1% të vizitorëve ndërkombëtarë. Pas Stambollit, më e preferuar ka qenë zona e Antalias. Turistët që mbizotëronin ishin nga Rusia, pasuar nga ukrainasit dhe gjermanët.

Shifrat zyrtare tregojnë se mbërritjet e turistëve të huaj në Turqi u rritën në 790.687 në prill, krahasuar me vetëm 24.238 në të njëjtin muaj të vitit të kaluar kur shpërtheu pandemia e koronavirusit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background