6 milionë euro për të përfunduar “Sagrada Familia” në Spanjë!

Written by on 27/05/2021

Sagrada Familia, ndërtesa e famshme në Spanjë do të rihapet më 29 maj për vizitorët. Ky sit i shpallur trashëgimi botërore dhe i mbrojtur nga UNESCO është goditur ndjeshëm nga kolapsi i udhëtimeve ndërkombëtare. Të ardhurat janë në nivelet më të ulëta dhe kjo ka bërë që përfundimi i kësaj ndërtese madhështore të ndalojë që prej 9 muajve. Ekspertët nuk kanë caktuar një datë të saktë, por sipas tyre me gjasa do të duhet edhe një 10-vjeçar tjetër, deri në përfundimin e plotë të punimeve.

 

Gjatë vitit 2019,  rreth 4.5 milionë qytetarë nga 120 shtete të botës vizituan bazilikën, 90% e të cilëve ishin vizitorë të huaj./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background