Spanja thotë se nuk ka asnjë arsye për të anuluar pushimet!

Written by on 13/07/2021

Javën e kaluar, Sekretari i Shtetit i Francës për çështjet Evropiane, Clément Beaune, paralajmëroi njerëzit që “të shmangin Spanjën dhe Portugalinë si një destinacion për pushimet e tyre.  Për këtë arsye,  Ministrja e Jashtme Spanjolle, tha se rritja aktuale e infeksioneve COVID-19 nuk po rezulton në më shumë shtrime në spital.

“Kjo është  një kohë për maturi, jo për panik. Në këtë moment nuk ka asnjë arsye për të kërkuar që njerëzit të anulojnë pushimet e tyre”,tha ajo./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background