Sot është dita! Si të shikosh eklipsin total diellor

Written by on 14/12/2020

Siç ishte paralajmëruar edhe më herët, kjo e hënë do të shoqërohet me një ngjarje spektakolare diellore.  Hëna e re bllokon plotësisht Diellin, duke krijuar errësirë të përkohshme gjatë asaj që NASA e quan “një nga pamjet më frikësuese të natyrës”.  Sipas të dhënave, më i dukshëm eklipsi do të jetë në Amerikën e Jugut, Oqeanin Atlantik dhe Afrikën e Jugut. Megjithatë disa transmetime të drejtpërdrejta të ngjarjes do të sigurojnë që astronomët t’ju japin një shans të shikoni fenomenin, pa marrë parasysh se ku ndodheni.


Current track

Title

Artist