SHBA mbyll kufijtë tokësorë, lejohen vetëm udhëtimet thelbësore!

Written by on 14/12/2020

Autoritetet amerikane dhe kanadeze kanë njoftuar se kufijtë tokësorë të SHBA-së do të qendrojnë të mbyllur për lëvizje jo-thelbësore, deri më 21 janar. Zgjatja mes dy fqinjëve të veriut do të kontribuojë në mbrojtjen e njerëzve nga dy anët e kufirit dhe do frenojë përhapjen e mëtejshme të koronavirusit. Gjatë kësaj periudhe do të lejohen vetëm tregtia e mallrave dhe udhëtimet që konsiderohen thelbësore.


Current track

Title

Artist