OKB paralajmëron shtetet: Shpallni emergjencën klimatike!

Written by on 14/12/2020

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Antonio Guterres i bëri thirrje çdo vendi në botë që të deklarojë një “gjendje të emergjencës klimatike”, pasi shkencëtarët kanë paralajmëruar se temperatura e Tokës pritet të rritet më shumë se 3 gradë këtë shekull. Gutteres u shpreh se një emergjencë globale duhet të mbetet në fuqi derisa të arrihet neutraliteti i karbonit dhe të mos lëshohen më gazra serë në atmosferë.


Current track

Title

Artist