Gjermania mbyllet deri më 10 janar!

Written by on 14/12/2020

Nga 16 dhjetori Gjermania do të hyjë në një izolim të rreptë, për të ndaluar përhapjen e COVID-19. Deri më 10 janar, vendi do të mbyllë të gjitha bizneset jo-esenciale dhe shkollat. Për shkak të numrit të madh të vdekjeve dhe rritjes së mëtejshme të infeksioneve, kancelarja Merkel u shpreh se ishte nevojë e domosdoshme marrja e masave urgjente.


Current track

Title

Artist