Sistemi i drejtësisë , fond shtesë për 2019-ën!

Written by on 14/05/2019

Sistemi i drejtësisë , do të marrë një fond shtesë prej 13 milion lekësh në buxhetin e vitit 2019. Pjesa më e madhe e fondit do të jetë për shpërblimin e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në drejtësi , ndërsa pjesa tjetër për shpërblimin  e ekspertëve dhe shpenzimeve të tjera operative. Fondin e vendosur për Gjykatën e Lartë, do ta japë fondi rezervë i buxhetit të shtetit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist