Sinjalistikë në zonat turistike, synohet nxitja e “hiking”!

Written by on 05/10/2021

Me mbështetjen e projektit gjerman dhe në bashkëpunim me institucionet përkatëse synohet vendosja e sinjalistikës së nevojshme ose markimi i shtigjeve në disa prej destinacioneve turistike të rëndësishme të vendit.

Projekti ka për qëllim t’iu vijë në ndihmë të apasionuarve pas hiking, një ndër sportet më të preferuara për të gjithë grupmoshat në Shqipëri, por edhe për vizitorët e huaj, duke kontribuar kështu në zhvillimin e qëndrueshëm të turizmit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background