Singapor Airlines, linja me e mire ajrore per vitin 2019!

Written by on 13/11/2018

Singapore Airlines eshte shpallur linja ajrore me e mire ne bote per 2019 nga AirlineRatings.com. Per vite linja ajrore e  Singaporit ka pasur nje standard te arte dhe tani eshte kthyer ne me te miren e saj me risite e pasagjereve dhe modelet e reja te avioneve te fundit”.Çmimet e AirlinesRatings.com jane gjykuar ne baze te 12 kritereve kryesore, perfshire sherbimin e pasagjereve, cmimet,  vleresimin e investimeve, ofertat e produkteve dhe marredheniet e stafit. Listen e linjave ajrore me te mira per vitin e ardhshem e vijojne Air New Zeland, Qantas, Qatar Airways, Virgin Australia, Emirates, All Nipon Airways, Eva Air dhe Japan Airlines.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist