Omani dhe objektivat per sektorin turistik!

Written by on 13/11/2018

Sulltanati i Omanit kerkon te perfitoje sa me shume nga sektori turistik dhe per kete arsye ka marre masa qe ta zhvilloje sa me shume turizmin ne vend. Brenda pak viteve objektivat jane rritja e ndikimit te turizmit  me 3% ne PPB, krijimi i 100 mije vendeve te reja te punes ne sektor dhe shtimi i 80 mije dhomave per akomodimin e turisteve. Vetem ne gjymen e pare te ketij viti numri i turisteve ne vend u rrit me 27% me shume sesa viti i kaluar. Pristhmerite jane qe brenda vitit 2040 numri i turisteve ne Oman te arrije ne 12 milione.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist