Shtohen kullat e vrojtimit ne Durres

Written by on 21/07/2018

Shtohen kullat e vrojtimit ne Durres

Dy kulla te tjera vrojtimi jane shtuar ne plazhin e Durresit ne funksion te rritjes se sigurise ne plazhet tona. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, njoftoi se angazhimi i qeverise eshte rritur per te garantuar mbarevajtjen e sezonit turistik ne te gjithe Shqiperine. Ne Shqiperi, stina e veres kulmon me interesin e turisteve dhe vizitoreve te huaj, te cilet shprehin deshire per turizmin bregdetar, malor, liqenor, historik dhe kulturor.Vendi yne po afirmohet tashme si nje destinacion turistik i njohur per shume turiste nga shume vende te botes.

Shtohen kullat e vrojtimit ne Durres


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist