Shtëpitë me adresa edhe në fshat

Written by on 13/03/2019

Shtëpitë me adresa edhe në fshat

Edhe fshatrat do t’i kenë rrugët e shtëpitë me adresa . Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, ka deklaruar: se numri i personave pa adresë në Shqipëri është ulur ndjeshëm. Sipas deklaratës së tij që nga dhjetori deri në shkurt, ky numër ka zbritur nga 280.000, në vetëm 3.000. “Por kjo nuk është gjithçka. Shqipëria do t’i ketë qytetet, fshatrat, rrugët dhe sheshet e saj me emra dhe me tabelat përkatëse si çdo vend tjetër europian.” Ka perfunduar minsitri.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist