Shqipëria ,pjesëmarrëse në EXPO2020 Dubai!

Written by on 12/06/2019

 

 

Shqipëria ka nënshkruar kontratën për të qenë pjesëmarrëse e EXPO2020 Dubai. Eventi ndërkombëtar i standardeve të larta ka fokus kryesor promovimin e vlerave turistike, gastronomisë , kulturës  dhe investimeve në vendin tonë. Eventi do të zhvillohet në periudhën tetor 2020-prill 2021. Vendi ynë do të marrë pjesë me pjesën e saj të vendosur në zonën”Mobility” me kosto 0.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist