Shqiperia perfaqsohet ne BIT Milano 2019

Written by on 11/02/2019

Shqiperia perfaqsohet ne BIT Milano 2019
Turizmi bregdetar dhe ai malor, trashegimia kulturore dhe historike, si dhe kulinaria e Shqiperise po prezantohen ne panairin nderkombetar te turizmit BIT Milano 2019. Shqiperia eshte mysafire prej kohesh e panairit me te madh te turizmit Bit Milano, ku mes qindra ekspozitoreve dhe mijera vizitoreve perfaqesohet denjesisht. Agjencia Kombetare e Turizmit se bashku me operatoret turistike nga Shqiperia kane parashikuar takime te shumta me partneret dhe mediat nderkombetare.Vitin e kaluar numri i turisteve italiane qe vizituan vendin tone u rrit me 23%, nderkohe qe kete vit kjo shifer do te rritet dyfish.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist