Shqipëria , destinacioni i turistëve të huaj, kjo është zona që mbetet pika e gravitetit të turizmit!

Written by on 20/12/2019

Shqipëria renditet si një ndër 10 destinacionet e preferuara nga turistët për t’u vizituar dhe jugu i vendit mbetet pikë gravitetit për të huajt. Nga 25 mijë turistë me charter në vitin 2013, pritet që ky numër të shkojë në 300 mijë në shifrat  e vitit 2019. Përgjatë dy viteve të fundit, mbi 10 kanë qenë destinacionet e reja nga Shqipëria duke filluar nga Rumania, Finlanda,Izraeli e deri në Rusi. Turistët po tërhiqen çdo vit e më tepër nga perlat e fshehura që gjejnë në vendin tonë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist