Shkencëtarët në Meksikë pretendojnë se kanë zbuluar një specie të rrallë dhe këto janë provat!

Written by on 10/12/2020

Shkencëtarët në Meksikë pretendojnë se kanë zbuluar një specie të re ujore, të panjohur më parë. Konkretisht bëhet fjalë për disa balena me sqep të cilat lëshojnë disa sinjale unike akustike nën ujë. Analiza fillestare e karakteristikave fizike të balenave sugjeron se kjo është një specie e re. “Mendoj se mund të kemi arritur atë që shumica e njerëzve do të thoshin se ishte me të vërtetë e pamundur, gjetjen e një gjitari të madh që ekziston në tokë dhe që është krejtësisht i panjohur për shkencën”, deklaruan studiuesit.


Current track

Title

Artist

Background