Aeroporti “Nënë Tereza” konfirmon 15 fluturimet e kësaj të premteje!

Written by on 11/12/2020

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës njofton se fluturimet e konfirmuara për këtë të premte janë 15. Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit evropianë dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse. Listën e plotë të udhëtimeve të konfirmuara e gjeni në faqen zyrtare të Aeroportit Nënë Tereza.


Current track

Title

Artist